Met de fiets

Woon je in de buurt van de school? Dan is het vaak sneller en zeker gezond om met de fiets naar school te komen. Een afstand tot 4 km is ideaal om met de fiets af te leggen. De echte fietsfanaten kunnen zeker ook voor een verdere afstand de fiets nemen.

Mobiliteitscoach

Wil je kind graag alleen met de fiets naar school komen, maar lukt dat nog niet? Dan kan je begeleiding vragen van onze mobiliteitscoach die je kind leert om dit zelfstandig en veilig te doen.

Veiligheid eerst!

Het is belangrijk dat elk kind veilig op school aankomt, ook wanneer het naar school fietst. Waar moet ik als fietser rijden? Hoe moet ik de straat oversteken met mijn fiets? Het zijn vragen waarop je kind het antwoord krijgt aangeleerd op school. Ook tijdens een fiets-oefentraject met de mobiliteitscoach wordt uitgebreid stilgestaan bij deze vragen.

Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy & Cookie Policy voor meer informatie.